Opened 9 years ago

Closed 8 years ago

#293 closed defect (fixed)

3d graph is empty in report

Reported by: titus_franzmann Owned by: gegorbet
Priority: normal Milestone: future
Component: ultrascan3 Version:
Keywords: review Cc:

Description

After creating a report, the 3d-graph shows only the axis but not the data.

Change History (3)

comment:1 in reply to: ↑ description Changed 8 years ago by demeler

  • Owner changed from bdubbs to gegorbet

Replying to titus_franzmann:

After creating a report, the 3d-graph shows only the axis but not the data.

I don't even see the graph created. When "Save" is clicked in us_fematch or in us_2dsa, the program should ask if the 3D plot should be saved as well, and if positive, should pull up the graph and ask the user if it should be edited. Once the graph is up, it should take a png image snapshot and create an entry in the appropriate hierarchy in the report (GA, 2DSA, GA-MC, etc...).

comment:2 Changed 8 years ago by gegorbet

  • Keywords review added
  • Status changed from new to assigned

In the latest commit (us3 1195), there is a new dialog popped up if the 3D plot is not already displayed. The 3D plot is initiated and the pop-up dialog gives the user 3 options: Save (AS IS), Skip (no 3D plot included in report), or Edit (temporarily aborts save so user can set the 3D plot as she wants before re-selecting Save Data).

Review-ready.

comment:3 Changed 8 years ago by demeler

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed

Reviewed, works as advertised. Ticket will be closed.

Note: See TracTickets for help on using tickets.